fbpx

Благотворителна кауза за Кристиян Николов

Благотворителна-кауза-за-Кристиян-Николов, подпомогната от Knockout

Макар и в скованото положение, в което е поставен целият свят, коледният дух все пак успява да осветли и вдъхне надежда във всеки от нас. Всеки си мисли и вярва, че всичко ще приключи и отново ще заживеем в нормален свят. Доброто винаги побеждава и благодарение на позитивното мислене можем да оцелеем. Поне такава е нашата философия. За жалост има хора, за които съдбата е отредила друго.

Ние от Knockout много пъти сме се включвали в различни инициативи помагайки на нуждаещи се, за вдъхване на малко кураж и надежда и това ни прави изключително удовлетворени и щастливи.
За първи път решихме да направим нещо заедно с Вас, нашите клиенти, повечето от които вече можем да наречем и приятели. Една благотворителна кауза за един страхотен младеж Кристиян Николов, който мина през най – тежките изпитания на живота и е на финалната права за да бъде здрав и щастлив.

С всяка извършена покупка през сайта www.knockoutbg.com, всеки има възможност да дари за благотворителната кампания на Криси, като закупи Gift картичка или Коледна картичка за подарък. Картичките са ръчно изработени от страхотно талантливата наша приятелка – Антония Костова – Славчева / Facebook страница!

СТАТИЯ – АКТУАЛЕН ГЛАС

Криси вече е победител, силна воля, здрав и борбен дух, спортист, който ще успее. Само малко трябва да помогнем на семейството му за да успеят с последни вноски за лечението му.
Освен закупените картички, ние от Knockout ще дарим и процент от оборота направен до края на годината.
Прочетете цялата статия ТУК

Всеки, който желае да се включи в “Благотворителна кауза за Кристиян Николов“, може да го направи, като дари сума на:

Дарителска банкова сметка в ДСК:
Кристиян Николов

BG53STSA93000027064367
BIG:STSABGSF

Може да дарите средства в помощ на Кристиян ТУК!

Група момчета предлагат градински услуги – косене на трева, почистване на дворове, терени, рязане на дърва, хамалска работа, на територията на цялата Община Годеч. Всички събрани средства ще бъдат дарени в подкрепа на годечанина в нужда.
Бригадата може да наемете на тел.: 0884 26 40 69.

Вашият коментар

Your Cart

No Item Found
Subtotal0.00 лв.
Shipping0.00 лв.
Tax0.00 лв.
Total0.00 лв.
0
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.